|
1
|
2
-
Diskusní setkání s tématem udržitelného a klimaticky odolného zemědělství, lesnictví a turismu v horských a podhorských oblastech.
Diskusní setkání s tématem udržitelného a klimaticky odolného zemědělství, lesnictví a turismu v horských a podhorských oblastech.
2.4.2025 @ 10:00 - 15:00
V učebně 1.02 v budově Centra přírodovědných a technických oborů, kampus Univerzity J.E. Purkyně, Pasteurova 3632/15, Ústí nad Labem
•
|
3
|
4
-
Tematická pracovní skupina – „Uplatnění lokálních potravin ve veřejném stravování“
Tematická pracovní skupina – „Uplatnění lokálních potravin ve veřejném stravování“
4.4.2025 @ 8:00 - 14:00
Úhlava, o. p. s., Plánická 174, 339 01 Klatovy-Klatovy 1, Česko
•
|
5
|
6
|
7
|
8
-
Tematická pracovní skupina – „Uplatnění lokálních potravin ve veřejném stravování“
Tematická pracovní skupina – „Uplatnění lokálních potravin ve veřejném stravování“
8.4.2025 @ 8:00 - 14:00
Krajský úřad Ústeckého kraje, Velká Hradební 3118/48, Ústí nad Labem
-
Význam přirozené výživy skotu pro člověka, půdu a klima (Dašice) – odborné školení k provádění opatření EZ dle NV 81/2023 Sb.
Význam přirozené výživy skotu pro člověka, půdu a klima (Dašice) – odborné školení k provádění opatření EZ dle NV 81/2023 Sb.
8.4.2025 @ 8:30 - 15:00
PIVOVAR DAŠICE – DAŠICKÉ SKLEPY, Komenského 27, 533 03 Dašice-Dašice v Čechách, Česko
• •
|
9
-
Význam přirozené výživy skotu pro člověka, půdu a klima (Plzeň) – odborné školení k provádění opatření EZ dle NV 81/2023 Sb.
Význam přirozené výživy skotu pro člověka, půdu a klima (Plzeň) – odborné školení k provádění opatření EZ dle NV 81/2023 Sb.
9.4.2025 @ 8:30 - 15:00
Restaurace Purkmistr, Selská náves 21/2, 326 00 Plzeň 8-Černice, Česko
•
|
10
|
11
|
12
|
13
|
14
|
15
|
16
|
17
|
18
|
19
|
20
|
21
|
22
|
23
-
Den otevřených dveří s Ing. Františkem Muškou Ph.D. a RNDr. Ing. Jaroslavem Rožnovským, CSc.
Den otevřených dveří s Ing. Františkem Muškou Ph.D. a RNDr. Ing. Jaroslavem Rožnovským, CSc.
23.4.2025 @ 10:00 - 14:00
Klášter sv. Voršily v Kutné Hoře
•
|
24
|
25
|
26
|
27
|
28
|
29
|
30
|
|
|
|
|