• Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Aktuality

12.8.2018

Zveme vás na seminář Zpracování mléka – kapacita omezena

PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců a Ministerstvo zemědělství

vás zvou na seminář ZPRACOVÁNÍ MLÉKA

v rámci Projektu Ministerstva zemědělství

NA PODPORU PRODUKCE A ODBYTU BIOMLÉKA

4.9.2018 | od 9:00

Místo konání: Ovčí statek u Hrdličků

Brníčko u Zábřeha na Moravě 32, 789 75 Brníčko

PROGRAM: Lubomír Ferenčík – slovenský sýrař

  • výroba tradičních sýrů z nepasterizovaného ovčího mléka (slovenský oštiepok v typické dřevěné formě)
  • výroba typických zrajících sýrů severní Itálie (typ taleggio, fontina)
  • výroba ricotty
  • zkušenosti a postřehy z pobytu na mléčných farmách v Itálii (video) manželé Hrdličkovi – exkurze po ovčí farmě

Seminář je kapacitně omezen. Maximální počet účastníků je 10.

Přihlášky posílejte na martina.cechova@pro-bio.cz, nebo telefonicky na 607 563 041. Seminář je bezplatný, dopravu si hradí každý účastník sám. Občerstvení v BIO kvalitě zajištěno.