30.10.2017

Zveme vás na desátý ze seminářů z cyklu FINALIZACE BIOPRODUKCE A MOŽNOSTI JEJÍHO ODBYTU.

Téma: ZPRACOVÁNÍ OBILOVIN, výroba produktů v podmínkách ekofarmy
Termín: 10.11.2017
Čas: 9.00 – 16.00
Místo konání: Country Life, Nenačovice 87, 266 01 Beroun 1 | GPS: 50.018223N, 14.136354E

Program:

9.00 – 9.15 prezence

9.15 –12.15 Teoretická část, Andre Heuck, Die Freien Bäcker e.V

  • rozdíly a specifika jednotlivých druhů celozrnných mouk
  • zpracování jednotlivých druhů mouk ze speciálních plodin
  • vysvětlení výroby vysvětlení výroby kvasu, kvásku z droždí a techniky na přípravu dortového (brioškového) piškotového těsta s tukem a minimem uvolněného lepku

12.15 – 12.45 oběd

12.45 – 15.45 Praktická část, Andre Heuck, Die Freien Bäcker e.V

  • výroba čtyř druhů těst (žitné, špaldové, dvouzrnkové, jednozrnkové), všechna z celozrnných mouk
  • výroba chlebů
  • ochutnávka chlebů a posouzení jejich vlastností

15.45 – 16.00 diskuze a závěr

 

Přihlášky do 9.11.2017 emailem na martina.cechova@pro-bio.cz, nebo telefonicky na  607 563 041.  Seminář je bezplatný, dopravu na místo si hradí každý účastník sám.

Občerstvení zajištěno. Změna přednášejících možná.

Pozvánka ke stažení: 20171110_SEMINÁŘ_PRO-BIO_zpracování obilovin