29.8.2017

Zveme Vás na druhý ze seminářů z cyklu FINALIZACE BIOPRODUKCE A MOŽNOSTI JEJÍHO ODBYTU.

Téma: ZPRACOVÁNÍ MLÉKA, od legislativy až po distribuci zákazníkům

Termín: 27.9.2017

Čas: 9.00 – 16.00

Místo konání: BioFarma Belina, Nežichov 8, 364 01 Toužim| GPS: 50.037676N, 13.058188E

Program:

9.00  – 9.15 prezence

9.15 –12.15  Praktická část, Blanka Hrbková, Ing. Ivan Hrbek, poradce pro EZ

  • Výroba sýru “typu majorero” řemeslným způsobem s využitím tradičních výrobních postupů
  • Nové způsoby zrání sýru
  • Afinace sýrů
  • Exkurze do místní minimlékárny

12.15 –12.30 oběd

12.30 –15.45  Teoretická část, Ing. Ivan Hrbek, poradce pro EZ

  • Syrové nebo pasterované mléko
  • Nová legislativa faremního zpracování
  • Označování mléčných výrobků
  • Uvádění na trh

15.45—16.00 Diskuze a závěr

 

Přihlášky do 26.9.2017 emailem na martina.cechova@pro-bio.cz, nebo telefonicky na 607 563 041.  Seminář je bezplatný, dopravu na místo si hradí každý účastník sám.
Občerstvení zajištěno. Změna přednášejících možná.

Pozvánka ke stažení:  20170927_SEMINÁŘ_PRO-BIO_mléko I