Zveme vás na pátý ze seminářů z cyklu FINALIZACE BIOPRODUKCE A MOŽNOSTI JEJÍHO ODBYTU.
Téma: ZPRACOVÁNÍ MASA od legislativy až po distribuci zákazníkům
Termín: 20.10.2017
Čas: 9.00 – 16.30
Místo konání: Ekofarma Bošina, Vernéřovice 248, 549 82 Vernéřovice | GPS: 50.611739N, 16.22162E
PROGRAM:
9.00 – 9.15 prezence
9.15 –12.15 Exkurze do výrobny Ekofarmy Bošina, prezentace farmy, Ing. Jan Bošina , Mgr. Lucie Bošinová, majitelé farmy
12.15 –12.45 oběd
12.45 –14.15 Legislativní požadavky pro zpracování masa – porážka, bourání, prodej, MVDr. Jiří Vrubel, ředitel odboru veterinární hygieny a ochrany veřejného zdraví, Krajská veterinární správa SVS pro Královéhradecký kraj
14.15 –14.30 coffee break
14.30 –16.20 HACCP pro zpracovny masa, MVDr. Hana Brožková, auditorka SAI Global
16.20—16.30 závěr
Přihlášky do 19.10.2017 emailem na martina.cechova@pro-bio.cz, nebo telefonicky na 607 563 041. Seminář je bezplatný, dopravu na místo si hradí každý účastník sám.
Občerstvení zajištěno. Změna přednášejících možná.
Pozvánka ke stažení : 20171020_SEMINÁŘ_PRO-BIO_maso II.