20.9.2018

10.10.2018 | čas 9:00-16:30

Ekofarma Rybník, Rybník 8, 345 25  Hostouň

Tento seminář je prvním ze dvou seminářů, které jsou zaměřené na fermentované a zrající výrobky z hovězího masa. Na druhém semináři, který se bude konat 8.11.2018 opět na Ekofarmě Rybník, budou mít účastníci možnost tyto výrobky zhodnotit a ochutnat.

Program semináře:

9:00 – 9:15                prezentace

9:15 – 10:30              teoretická část

10:30 – 12:00           příprava masa na výrobu klobás, výroba hrubozrnných klobás a případně   grilovaných výrobků

12:00 – 13:00           polední přestávka s konzumací vyrobených produktů

13:00 – 15:00           výroba domácích klobás, salámu, špeku a šunky

15:00 – 16:30           teoretická část, kalkulace, dotazy, diskuze

Lektor – Hermann Jakob, hlavní školitel německých svazů Bioland a Gaea v oblasti zpracování biomasa bezdusitanovou technologií až do finálních produktů, řezník, autor několika knih a vedoucí školy pro řezníky.

Pozvánka

Akci finančně podporuje Ministerstvo zemědělství.

Přihlášky:

Martina Čechová, martina.cechova@pro-bio.cz, tel.: 607 563 041