29.8.2017

Zveme vás na třetí ze seminářů z cyklu FINALIZACE BIOPRODUKCE A MOŽNOSTI JEJÍHO ODBYTU.

Téma: ZPRACOVÁNÍ MASA BEZDUSITANOVOU TECHNOLOGIÍ 

Termín: 28.9.2017
Čas: 8.30 – 16.30
Místo konání: Ekofarma Rybník, Rybnik 8, 345 25  Hostoun | GPS:  49.512213N, 12.676832E

 

Program:

9.00  – 9.15  prezence

9.15 –10.30  Příprava masa pro masné výrobky (klobásky, párky atd.),

Hermann Jakob, hlavní školitel německých svazů Bioland a Gaea v oblasti zpracování biomasa bezdusitanovou technologií až do finálních produktů, řezník, autor několika knih (“Wurstherstellung ohne Zusatz”, “Ökologische Wurstrezepturen” atd.) a vedoucí školy pro řezníky

10.30 –13.00  Výroba masa a masných výrobků,  Hermann Jakob

13.00 –14.00 oběd

14.00 –15.30  Teorie výroby masných výrobků a šunky, včetně kalkulace, Hermann Jakob

15.30 –16.00  Ochutnávka výrobků, možnost ochutnání výrobků z produkce Ekofarmy Rybník

16.00—16.30  Diskuze a závěr

 

 

Přihlášky do 27.9.2017 emailem na martina.cechova@pro-bio.cz, nebo telefonicky na 607 563 041.  Seminář je bezplatný, dopravu na místo si hradí každý účastník sám.
Občerstvení zajištěno. Změna přednášejících možná.

Pozvánka ke stažení: 20170928_SEMINÁŘ_PRO-BIO_maso I.