Zveme vás na třetí ze seminářů z cyklu FINALIZACE BIOPRODUKCE A MOŽNOSTI JEJÍHO ODBYTU.
Téma: ZPRACOVÁNÍ MASA BEZDUSITANOVOU TECHNOLOGIÍ
Termín: 28.9.2017
Čas: 8.30 – 16.30
Místo konání: Ekofarma Rybník, Rybnik 8, 345 25 Hostoun | GPS: 49.512213N, 12.676832E
Program:
9.00 – 9.15 prezence
9.15 –10.30 Příprava masa pro masné výrobky (klobásky, párky atd.),
Hermann Jakob, hlavní školitel německých svazů Bioland a Gaea v oblasti zpracování biomasa bezdusitanovou technologií až do finálních produktů, řezník, autor několika knih („Wurstherstellung ohne Zusatz“, „Ökologische Wurstrezepturen“ atd.) a vedoucí školy pro řezníky
10.30 –13.00 Výroba masa a masných výrobků, Hermann Jakob
13.00 –14.00 oběd
14.00 –15.30 Teorie výroby masných výrobků a šunky, včetně kalkulace, Hermann Jakob
15.30 –16.00 Ochutnávka výrobků, možnost ochutnání výrobků z produkce Ekofarmy Rybník
16.00—16.30 Diskuze a závěr
Přihlášky do 27.9.2017 emailem na martina.cechova@pro-bio.cz, nebo telefonicky na 607 563 041. Seminář je bezplatný, dopravu na místo si hradí každý účastník sám.
Občerstvení zajištěno. Změna přednášejících možná.
Pozvánka ke stažení: 20170928_SEMINÁŘ_PRO-BIO_maso I.