25.8.2017

Dovolujeme si Vás pozvat na první ze seminářů z cyklu FINALIZACE BIOPRODUKCE A MOŽNOSTI JEJÍHO ODBYTU.

Téma: ZPRACOVÁNÍ OVOCE A ZELENINY, základní požadavky a pravidla na zpracování

Termín: 5.9.2017

Čas: 9.00 – 16.00

Místo konání: Ekofarma Bílý Mrak, Šachov 13, 517 21  Týniště nad Orlicí | GPS:  50.097811N, 16.122842E

Program:

9.00  – 9.15 prezence

9.15 – 11.15  Exkurze do výroby Podorlické sodovkárny s.r.o., Kaštany 435, 516 01 Rychnov nad Kněžnou | GPS: 50.171475N, 16.278422E

11.15 – 11.45  přesun na Ekofarmu Bílý mrak, cca 20 km

11.45 – 12.15  Představení ekofarmy Bílý mrak, Radek Sus, majitel farmy

12.15 – 12.45  oběd

12.45 – 14.45  Faremní zpracování ovoce a zeleniny, základní požadavky a pravidla pro zpracovatelský provoz, Mgr. Diana Benšová

14.45 – 15.00  coffee break

15.00 – 15.45  Certifikace biopotravin rostlinného původu, Ing. Jan Dehner, ředitel KEZ,o.p.s.

15.45 – 16.00  Diskuze a závěr

Přihlášky do 4.9.2017 emailem na martina.cechova@pro-bio.cz, nebo telefonicky na 607 563 041.  Seminář je bezplatný, dopravu na místo si hradí každý účastník sám.
Občerstvení zajištěno. Změna přednášejících možná.

Pozvánka ke stažení 20170905_SEMINÁŘ_PRO-BIO_ovoce a zelenina