• Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Aktuality

31.8.2021

Seminář Zpracování bio masa I., zaměřený na bourání masa, metody zrání, výroba produktů výhradně z hovězího masa

Pozvánka na seminář Zpracování bio masa I., zaměřený na bourání masa, metody zrání, výroba produktů výhradně z hovězího masa

Místo a čas konání: 1.10. čas 9:00 – 16:30, Biofarma Sasov, Sasov 2, 586 01  Jihlava

Program semináře:
9:00 -9:15 prezence

9:15 – 10:30 bourání, metody zrání – teoretická část

10:30 – 12:00 bourání, metody zrání – praktická část

12:00 – 13:00 polední přestávka, občerstvení

13:00 – 15:30 výroba domácích klobás, párků a jiných výrobků z hovězího masa

15:30 – 16:30 dotazy, diskuze

Všichni účastníci semináře musí mít platný potravinářský průkaz.

Lektor – Hermann Jakob, hlavní školitel německých svazů Bioland a Gaea v oblasti zpracování biomasa bezdusitanovou technologií až do finálních produktů, řezník, autor několika knih a vedoucí školy pro řezníky.

Omezená kapacita.

Přihlásit se můžete mailem na: martina.cechova@pro-bio.cz

Pozvánka