24.9.2017

Zveme vás na čtvrtý ze seminářů z cyklu FINALIZACE BIOPRODUKCE A MOŽNOSTI JEJÍHO ODBYTU.

Téma: BALENÍ BIOPOTRAVIN, od legislativy až po distribuci zákazníkům

Termín: 12.10.2017
Čas: 9.00 – 16.30
Místo konání: České ghíčko s.r.o, Průmyslová 168, 566 01 Vysoké Mýto | GPS: 49.954865N, 16.142257E

Program:
9.00 – 9.15 prezence
9.15 –12.15 České Ghíčko – představení firmy a exkurze do provozu, Andrea Dostálová, spolumajitelka firmy České Ghíčko
12.15 –12.30 oběd
12.30 –13.00 Trendy v balení potravin, Kateřina Kolářová, SYBA, obalový institut
13.00 –14.00 Etiketa – co vše musí obsahovat dle zákonných nařízení, MVDr. Dana Třísková, MZe, odbor potravinářský
14.00 –14.15 coffee break
14.15 –15.15 Obal prodává – zkušenosti z praxe, etikety s příběhem, Mgr. Diana Benšová
15.15 –16.15 Realita bez obalu, Šárka Michalcová, provozovatelka bezobalového obchodu ve Vysokém Mýtě
16.15 –16.30 diskuze a závěr

Přihlášky do 11.10.2017 emailem na martina.cechova@pro-bio.cz, nebo telefonicky na 607 563 041. Seminář je bezplatný, dopravu na místo si hradí každý účastník sám.
Občerstvení zajištěno. Změna přednášejících možná.

Pozvánka ke stažení – 20171012_SEMINÁŘ_PRO-BIO_balení biopotravin