Capra conzulting, z.s. ve spolupráci se Svazem faremních zpracovatelů a Institutem pro trénink pohostinnosti
pořádá dne 23.9.017, v rámci Festival sýr 2017 Mikulov
kurz výroby sýrů na téma
Slovenské speciality
Nové způsoby zrání sýrů
Nová legislativa faremního zpracování
Označování mléčných výrobků
Náplň kurzu: Praktická výroba slovenské speciality Klenovecký syrec, výroba oštěpku a korpusu na výrobu korbáčků /jejich výrobu
– tahání předvedeme v neděli v rámci představení VOŠASPM Ing. Pajasová
Zrání sýru ve speciálních foliích – praktická ukázka vakuování Packservis pan Krejčí
Přednáška o legislativě a značení mléčných výrobků Ing. Ivan Hrbek
Místo konání: Sál radnice Mikulov
Hlavní lektor: Ing. Petra Pajasová
Lektoři: Ing. Ivan Hrbek, Michal Krejčí
Začátek: 9,00 hod
Občerstvení zajištěno
Přihlášky na email farma.hvozd@centrum.cz
Maximální kapacita 20 míst – účast zdarma