25.4.2019 | od 9:00
Penzion Pod Hájkem, 512 36 Horní Branná 117
Program workshopu:
9:00 – 11:00 Aktuální vývoj v oblasti porážek skotu na pastvě, tuzemský vývoj, návrh vyhlášky, EU vývoj – Kateřina Urbánková, manažerka Svazu PRO-BIO
11:00 – 12:30 Animal welfare v EZ (možnosti zlepšení), dotační titul 20D a související požadavky – Kateřina Urbánková, manažerka Svazu PRO-BIO, Ing. Zdeněk Perlinger, předseda Svazu PRO-BIO
12:30 – 13:00 Přestávka, ochutnávka masných biovýrobků
13:00 – 15:30 Exkurze do provozu – nová jatka na ekofarmě Pod Hájkem, bourárna – od HACCP až po finální výrobek, bezdusitanové masné biovýrobky
15:30 – 16:00 Diskuze a závěr
Občerstvení pro účastníky semináře zajištěno.