Zveme vás na seminář ZPRACOVÁNÍ MASA II. – výroba dovařovaných klobás, salámů a jitrnic
KDY: 8. 11. 2018 | 9:00 – 16:30
KDE: Ekofarma Rybník, Rybník 8, 345 25 Hostouň
Seminář Zpracování masa II. navazuje na seminář Zpracování masa I. a účastníci zde budou mít možnost ochutnat fermentované a zrající výrobky z hovězího masa, které jsme vyrobili na předchozím semináři.
Program semináře:
9:00 – 9:30 prezentace
9:30 – 13:00 praktická část: výroba dovařovaných klobás a salámů bez „éček“, červeného barviva a dusitanové soli, jitrnicové speciality v biokvalitě, základ sortimentu bio salámů a klobás
13:00 – 14:00 polední přestávka s konzumací vyrobených produktů (klobásy, bílé párky)
14:00 – 15:00 teoretická část: klobásy a salámy bez éček
15:00 – 16:30 vyhodnocení zhotovených výrobků, dotazy, diskuze
Lektor – Hermann Jakob, hlavní školitel německých svazů Bioland a Gaea v oblasti zpracování biomasa bezdusitanovou technologií až do finálních produktů, řezník, autor několika knih a vedoucí školy pro řezníky.
Pro přihlášení na seminář pište na email martina.cechova@pro-bio.cz, nebo volejte 607 563 041.