Zveme vás na šestý ze seminářů z cyklu FINALIZACE BIOPRODUKCE A MOŽNOSTI JEJÍHO ODBYTU.
Téma: ZPRACOVÁNÍ MLÉKA od legislativy až po distribuci
Termín: 26.10.2017
Čas: 9.00 – 16.00
Místo konání: BEMAGRO, a.s. – biodynamický statek, Malonty 101, 382 91 Malonty | GPS: 48.685128N, 14.576765E
PROGRAM:
9.00 – 9.15 prezence
9.15 –12.15 Praktická část, Blanka Hrbková, Ing. Ivan Hrbek, poradce pro EZ
– Výroba sýru „typu majorero“ řemeslným způsobem s využitím tradičních výrobních postupů
– Nové způsoby zrání sýru
– Afinace sýrů
– Exkurze do místní mlékárny
12.15 –12.30 oběd
12.30 –15.45 Teoretická část, Ing. Ivan Hrbek, poradce pro EZ
– Syrové nebo pasterované mléko
– Nová legislativa faremního zpracování
– Označování mléčných výrobků
– Uvádění na trh
15.45—16.00 Diskuze a závěr
Přihlášky do 25.10.2017 emailem na martina.cechova@pro-bio.cz, nebo telefonicky na 607 563 041. Seminář je bezplatný, dopravu na místo si hradí každý účastník sám.
Občerstvení zajištěno. Změna přednášejících možná.
Pozvánka ke stažení: 20171026_SEMINÁŘ_PRO-BIO_mléko II.