Dovolujeme si Vás pozvat na první ze seminářů z cyklu FINALIZACE BIOPRODUKCE A MOŽNOSTI JEJÍHO ODBYTU.
Téma: ZPRACOVÁNÍ OVOCE A ZELENINY, základní požadavky a pravidla na zpracování
Termín: 5.9.2017
Čas: 9.00 – 16.00
Místo konání: Ekofarma Bílý Mrak, Šachov 13, 517 21 Týniště nad Orlicí | GPS: 50.097811N, 16.122842E
Program:
9.00 – 9.15 prezence
9.15 – 11.15 Exkurze do výroby Podorlické sodovkárny s.r.o., Kaštany 435, 516 01 Rychnov nad Kněžnou | GPS: 50.171475N, 16.278422E
11.15 – 11.45 přesun na Ekofarmu Bílý mrak, cca 20 km
11.45 – 12.15 Představení ekofarmy Bílý mrak, Radek Sus, majitel farmy
12.15 – 12.45 oběd
12.45 – 14.45 Faremní zpracování ovoce a zeleniny, základní požadavky a pravidla pro zpracovatelský provoz, Mgr. Diana Benšová
14.45 – 15.00 coffee break
15.00 – 15.45 Certifikace biopotravin rostlinného původu, Ing. Jan Dehner, ředitel KEZ,o.p.s.
15.45 – 16.00 Diskuze a závěr
Přihlášky do 4.9.2017 emailem na martina.cechova@pro-bio.cz, nebo telefonicky na 607 563 041. Seminář je bezplatný, dopravu na místo si hradí každý účastník sám.
Občerstvení zajištěno. Změna přednášejících možná.
Pozvánka ke stažení 20170905_SEMINÁŘ_PRO-BIO_ovoce a zelenina