Capra conzulting, z.s. ve spolupráci se Svazem faremních zpracovatelů pořádá ve dnech 18.3. a 19.3. 2017 seminář na téma
Náplň semináře:
Sobota : přednáška Ing. Kopáčka na téma Vady sýrů
Hodnocení donesených vzorků sýrů, ukázky vad
Posezení s degustací vín i vašich povedených sýrů
Neděle: přednáška Ing. Hrbka novinky v legislativě
Návštěva malé faremní mlékárny
Místo konání: Sport Klub Hvozd , Hvozd u Prostějova
Hlavní lektor: Ing. Jiří Kopáček, Csc.´s Posts, předseda ČMMS
Lektoři: Ing. Ivan Hrbek, Blanka Hrbková
Začátek: 18.3.2017 10,00 hod přednáškový sál Sportklubu
Občerstvení a lehký oběd zajištěn, pro ubytované v neděli ráno i snídaně – 8,30
Cena dvoudenního kurzu:
2400,- Kč, členové Svazu faremních zpracovatelů 2200,- Kč, další účastník z téže farmy či rodiny sleva 100,- Kč
Přihlášky na email farma.hvozd@centrum.cz
Platba kurzovného předem na účet: 6250186001/5500 počet účastníků je omezen kapacitou zasedací místnosti Sportklubu, po vyčerpání kapacity bude příjem přihlášek ukončen.
Přihlášení a platba na místě bude možná jen v případě volných míst.
Ubytování si zajišťuje každý sám , s dostatečným předstihem zde:
http://www.sportpenzion.cz tel. 604222204 (místo konání) nebo www.hospudkanachalupe.cz tel. 731055506, 605770341 (cca 3 km)
Pokud již vyrábíte sýry (i neoficiálně) přineste s sebou své výrobky, nejlépe z kategorie tvrdých a polotvrdých sýrů.
Pořadatelé budou rádi i za ty skutečně nepovedené, budou zdrojem poučení pro všechny účastníky a Vám můžeme pomoci odhalit příčinu problému a zabránit dalším podobným neúspěchům.