Kdo hledá, najde...

Aktuality

21.8.2024

PODZIMNÍ SLAVNOST s jarmarkem 21.9.2024

Pozvánka na oslavu podzimu, úrody, rukodělné práce a toho, že se můžeme setkat a pobýt spolu do CIDLINY u Železnice (Jičína) v sobotu 21.září 2023 od 10.hodiny do večera.

Součástí dne bude jarmark s účastí místních i regionálních prodejců (rukodělců, hospodářů), kde můžete nabídnout případně i své produkty. Občerstvení, hudební i divadelní program, přednášky o krajině Českého ráje s besedou a otevřené dveře moštárny vám budou k dispozici.

V letošním roce je slavnost součástí série akcí MAS Brána do Českého ráje – Trhy s MASkou. Termínově je v tento rok také sladěna s celorepublikovou akcí Porta Aperta – otevřené dveře otevřené brány dílen, farem a výroben certifikovaných regionálních produktů organizovanou Asociací regionálních značek.

Samozřejmě můžete přispět na stůl hojnosti vašimi podzimními recepty a podělit se o ně s dalšími návštěvníky slavnosti, určitě je to potěší 🙂

Pokud máte zájem nabídnout své výrobky či se jinak zapojit prosím ozvěte se předem.

Kontakt: Vojtěch a Markéta Drahoňovští, tel.: 736 244 490, Statek CIDLINA, Cidlina 38, 507 13 Železnice www.statekcidlina.cz