Členům Svazu PRO-BIO nabízíme možnost ZDARMA se účastnit akce Gastrofestival v Kutné Hoře, (účtován je případně poplatek za připojení k elektrické síti).
Gastrofestival je jednou z nejvýznamnějších gastronomických slavností v regionu. Je to oslava dobrého jídla i nápojů – plodů naší země. Festival proběhne stejně jako v předchozích letech na úžasném místě s jedinečnou atmosférou, v okolí chrámu sv. Barbory a přilehlých prostorách podél Jezuitské koleje.
Těšit se můžete na vybrané speciality mezinárodní kuchyně, zajímavá menu i sladkosti, místní pivo i víno od několika vinařů. Objevíte poctivé lokální potraviny a další výrobky od místních producentů. Během dne budou probíhat tematické ukázky výroby, přípravy pokrmů a přednášky, rozezní se hudba a děti budou moci vyrábět v tvořivé dílně.
Chcete se prezentovat na Gastrofestivalu?
Vítáme všechny, kteří prezentují moderní a kvalitní gastronomii. Vítáme i další prodejce, jejichž sortiment souvisí s akcí, případně je regionálního původu. Dveře jsou otevřené lokálním producentům potravin ve vysoké nebo BIO kvalitě.
Vstup na akci je ZDARMA!
Sedmý ročník festivalu se bude konat v sobotu 27.5. (11-18 hod.) v krásných prostorech kolem Jezuitské koleje a chrámu svaté Barbory.
Bližší informace naleznete na www.gastrofest-kh.cz.
Pokud se rozhodnete pro účast, je potřeba vyplnit Přihlášku. Přikládáme pár fotek z předešlých ročníků pro představu: https://gastrofestkh.wixsite.com/mysite/fotogalerie
Rádi bychom umožnili návštěvníkům ochutnat a nakoupit v Kutné Hoře také co nejpestřejší nabídku všech možných lahůdek, včetně těch vašich, proto bychom vaši účast na této akci velmi ocenili.
V případě zájmu se obracejte přímo na paní Lucii Kounickou, která má organizaci na starosti. Tel. 737 660 731 , e-mail: lucie.kounicka@vinokutnahora.cz.
Pevně věříme, že si najdete čas, a na tuto akci přijedete, třeba i jen jako návštěvníci. Těšit se můžete na vybrané speciality mezinárodní kuchyně, zajímavá menu i sladkosti, místní pivo i víno. Objevíte poctivé lokální potraviny a další výrobky od místních producentů. Během dne budou probíhat tematické ukázky výroby, přípravy pokrmů a přednášky, rozezní se hudba a děti budou moci vyrábět v tvořivé dílně.