Kalendář akcí

Únor 2017

Po Út St Čt So Ne
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
  • Léčivé divadlo: Anastasia
13
14
15
  • BIOFACH 2017
16
  • Odborná exkurze BIOFACH 2017
  • BIOFACH 2017
17
  • BIOFACH 2017
18
19
20
21
22
  • Seminář: Zelená nafta
23
24
  • Seminář: Zelená nafta
25
26
27
28
22.2.2017
  • Seminář: Zelená nafta

    22.2.2017 @ 10:00 - 14:30
    Cheb, Česko

    Pořadatel: KIS Karlovarský kraj
    Program:
    - Seznámení s novelou zákona č. 353/2003 Sb., o spotřebních daních, ve znění pozdějších předpisů, vztahující se k vracení spotřební daně nejen zemědělcům v rostlinné výrobě, ale i živočišné výrobě, provozující rybníkářství nebo osobám provádějícím hospodaření v lese.
    (Vrácení spotřební daně budou moci uplatnit zemědělci zpětně od 01.01.2016. )

    Cíl semináře :
    - seznámit žadatele s legislativou administrativou „Zelené nafty“
    - zodpovědět dotazy týkajících se novely zákona.

    Přednášející :
    - pracovníci Celního úřadu pro Karlovarský kraj.

    Kontaktní osoba: Zdeněk Perlinger, perlinger@volny.cz

24.2.2017
  • Seminář: Zelená nafta

    24.2.2017 @ 10:00 - 14:30
    Dalovice, Česko

    Pořadatel: KIS Karlovarský kraj
    Program:
    - Seznámení s novelou zákona č. 353/2003 Sb., o spotřebních daních, ve znění pozdějších předpisů, vztahující se k vracení spotřební daně nejen zemědělcům v rostlinné výrobě, ale i živočišné výrobě, provozující rybníkářství nebo osobám provádějícím hospodaření v lese.
    (Vrácení spotřební daně budou moci uplatnit zemědělci zpětně od 01.01.2016. )

    Cíl semináře :
    - seznámit žadatele s legislativou administrativou „Zelené nafty“
    - zodpovědět dotazy týkajících se novely zákona.

    Přednášející :
    - pracovníci Celního úřadu pro Karlovarský kraj.

    Kontaktní osoba: Zdeněk Perlinger, perlinger@volny.cz

1.3.2017
  • Seminář: Jak správně značit potraviny?

    1.3.2017 @ 9:00 - 13:45
    Hotel Olšanka, Táboritská 1000/23, 130 00 Praha 3, Česko

    Pořadatel: Regionální potravina, Potravinářská komora
    Bezplatný seminář
    Program:
    9.00 – 9.30 registrace
    9.30 – 10.30 zástupce Ministerstva zemědělství – legislativa, označování potravin, etikety
    10.30 – 11.00 zástupce Státního zemědělského intervenčního fondu – informace o soutěži a Metodice Regionální potravina
    11.00 – 11.15 přestávka
    11.15 – 12.00 zástupce Státní zemědělské a potravinářské inspekce – praktické informace o největších problémech s označováním výrobků + praktické příklady, mechanismus kontroly
    12.00 – 12.45 zástupce Státní veterinární správy – praktické informace o největších problémech s označováním
    výrobků + praktické příklady, mechanismus kontroly
    12.45 – 13.00 diskuse a závěr semináře
    13.00 – 13.45 oběd

    Kontakt: svobodova@foodnet.cz

8.3.2017
  • Seminář: Jak správně značit potraviny?

    8.3.2017 @ 9:00 - 13:45
    Orea Hotel Voroněž****, Křížkovského 458/47, 603 73 Brno, Česko

    Pořadatel: Regionální potravina, Potravinářská komora
    Bezplatný seminář
    Program:
    9.00 – 9.30 registrace
    9.30 – 10.30 zástupce Ministerstva zemědělství – legislativa, označování potravin, etikety
    10.30 – 11.00 zástupce Státního zemědělského intervenčního fondu – informace o soutěži a Metodice Regionální potravina
    11.00 – 11.15 přestávka
    11.15 – 12.00 zástupce Státní zemědělské a potravinářské inspekce – praktické informace o největších problémech s označováním výrobků + praktické příklady, mechanismus kontroly
    12.00 – 12.45 zástupce Státní veterinární správy – praktické informace o největších problémech s označováním
    výrobků + praktické příklady, mechanismus kontroly
    12.45 – 13.00 diskuse a závěr semináře
    13.00 – 13.45 oběd

    Kontakt: svobodova@foodnet.cz

9.3.2017
  • Seminář: Jak správně značit potraviny?

    9.3.2017 @ 9:00 - 13:45
    Clarion Congress Hotel Olomouc, Jeremenkova 36, 779 00 Olomouc, Česko

    Pořadatel: Regionální potravina, Potravinářská komora
    Bezplatný seminář
    Program:
    9.00 – 9.30 registrace
    9.30 – 10.30 zástupce Ministerstva zemědělství – legislativa, označování potravin, etikety
    10.30 – 11.00 zástupce Státního zemědělského intervenčního fondu – informace o soutěži a Metodice Regionální potravina
    11.00 – 11.15 přestávka
    11.15 – 12.00 zástupce Státní zemědělské a potravinářské inspekce – praktické informace o největších problémech s označováním výrobků + praktické příklady, mechanismus kontroly
    12.00 – 12.45 zástupce Státní veterinární správy – praktické informace o největších problémech s označováním
    výrobků + praktické příklady, mechanismus kontroly
    12.45 – 13.00 diskuse a závěr semináře
    13.00 – 13.45 oběd

    Kontakt: svobodova@foodnet.cz

15.3.2017
  • Seminář: Jak správně značit potraviny?

    15.3.2017 @ 9:00 - 13:45
    Clarion Congress Hotel Ostrava, Zkrácená 2703/84, 700 30 Ostrava, Česko

    Pořadatel: Regionální potravina, Potravinářská komora
    Bezplatný seminář
    Program:
    9.00 – 9.30 registrace
    9.30 – 10.30 zástupce Ministerstva zemědělství – legislativa, označování potravin, etikety
    10.30 – 11.00 zástupce Státního zemědělského intervenčního fondu – informace o soutěži a Metodice Regionální potravina
    11.00 – 11.15 přestávka
    11.15 – 12.00 zástupce Státní zemědělské a potravinářské inspekce – praktické informace o největších problémech s označováním výrobků + praktické příklady, mechanismus kontroly
    12.00 – 12.45 zástupce Státní veterinární správy – praktické informace o největších problémech s označováním
    výrobků + praktické příklady, mechanismus kontroly
    12.45 – 13.00 diskuse a závěr semináře
    13.00 – 13.45 oběd

    Kontakt: svobodova@foodnet.cz

16.3.2017
  • Seminář: Jak správně značit potraviny?

    16.3.2017 @ 9:00 - 13:45
    Hotel Baltaci Atrium, Lešetín II 651, 760 01 Zlín, Česko

    Pořadatel: Regionální potravina, Potravinářská komora
    Bezplatný seminář
    Program:
    9.00 – 9.30 registrace
    9.30 – 10.30 zástupce Ministerstva zemědělství – legislativa, označování potravin, etikety
    10.30 – 11.00 zástupce Státního zemědělského intervenčního fondu – informace o soutěži a Metodice Regionální potravina
    11.00 – 11.15 přestávka
    11.15 – 12.00 zástupce Státní zemědělské a potravinářské inspekce – praktické informace o největších problémech s označováním výrobků + praktické příklady, mechanismus kontroly
    12.00 – 12.45 zástupce Státní veterinární správy – praktické informace o největších problémech s označováním
    výrobků + praktické příklady, mechanismus kontroly
    12.45 – 13.00 diskuse a závěr semináře
    13.00 – 13.45 oběd

    Kontakt: svobodova@foodnet.cz

18.3.2017
  • Seminář: Vady sýrů, příčiny a řešení

    18.3.2017 @ 10:00 - 19.3.2017 15:00
    Hvozd u Prostejova, 798 55 Hvozd, Česko

    Pořadatel: Capra conzulting, z.s. ve spolupráci se Svazem faremních zpracovatelů
    Témata:
    Vady sýrů, příčiny a řešení
    Nová legislativa faremního zpracování mléka
    Označování mléčných výrobků

    Náplň semináře:
    Sobota : přednáška Ing. Kopáčka na téma Vady sýrů
    Hodnocení donesených vzorků sýrů, ukázky vad
    Posezení s degustací vín i vašich povedených sýrů
    Neděle: přednáška Ing. Hrbka novinky v legislativě
    Návštěva malé faremní mlékárny

    Místo konání: Sport Klub Hvozd , Hvozd u Prostějova
    Hlavní lektor: Ing. Jiří Kopáček, Csc.´s Posts, předseda ČMMS
    Lektoři: Ing. Ivan Hrbek, Blanka Hrbková

    Začátek: 18.3.2017 10,00 hod přednáškový sál Sportklubu
    19.3.2017 10,00 hod tamtéž

    Občerstvení a lehký oběd zajištěn, pro ubytované v neděli ráno i snídaně – 8,30

    Cena dvoudenního kurzu:
    2400,- Kč, členové Svazu faremních zpracovatelů 2200,- Kč, další účastník z téže farmy či rodiny sleva 100,- Kč¨

    Přihlášky na email: farma.hvozd@centrum.cz

    Platba kurzovného předem na účet: 6250186001/5500 počet účastníků je omezen kapacitou zasedací místnosti Sportklubu, po vyčerpání kapacity bude příjem přihlášek ukončen.
    Přihlášení a platba na místě bude možná jen v případě volných míst.

    Ubytování si zajišťuje každý sám , s dostatečným předstihem zde:
    http://www.sportpenzion.cz tel. 604222204 (místo konání) nebo www.hospudkanachalupe.cz tel. 731055506, 605770341 (cca 3 km)

    Pokud již vyrábíte sýry (i neoficiálně) přineste s sebou své výrobky, nejlépe z kategorie tvrdých a polotvrdých sýrů.
    Budeme rádi i za ty skutečně nepovedené, budou zdrojem poučení pro všechny účastníky a Vám můžeme pomoci odhalit příčinu problému a zabránit dalším podobným neúspěchům.

19.3.2017
  • Seminář: Vady sýrů, příčiny a řešení

    18.3.2017 @ 10:00 - 19.3.2017 15:00
    Hvozd u Prostejova, 798 55 Hvozd, Česko

    Pořadatel: Capra conzulting, z.s. ve spolupráci se Svazem faremních zpracovatelů
    Témata:
    Vady sýrů, příčiny a řešení
    Nová legislativa faremního zpracování mléka
    Označování mléčných výrobků

    Náplň semináře:
    Sobota : přednáška Ing. Kopáčka na téma Vady sýrů
    Hodnocení donesených vzorků sýrů, ukázky vad
    Posezení s degustací vín i vašich povedených sýrů
    Neděle: přednáška Ing. Hrbka novinky v legislativě
    Návštěva malé faremní mlékárny

    Místo konání: Sport Klub Hvozd , Hvozd u Prostějova
    Hlavní lektor: Ing. Jiří Kopáček, Csc.´s Posts, předseda ČMMS
    Lektoři: Ing. Ivan Hrbek, Blanka Hrbková

    Začátek: 18.3.2017 10,00 hod přednáškový sál Sportklubu
    19.3.2017 10,00 hod tamtéž

    Občerstvení a lehký oběd zajištěn, pro ubytované v neděli ráno i snídaně – 8,30

    Cena dvoudenního kurzu:
    2400,- Kč, členové Svazu faremních zpracovatelů 2200,- Kč, další účastník z téže farmy či rodiny sleva 100,- Kč¨

    Přihlášky na email: farma.hvozd@centrum.cz

    Platba kurzovného předem na účet: 6250186001/5500 počet účastníků je omezen kapacitou zasedací místnosti Sportklubu, po vyčerpání kapacity bude příjem přihlášek ukončen.
    Přihlášení a platba na místě bude možná jen v případě volných míst.

    Ubytování si zajišťuje každý sám , s dostatečným předstihem zde:
    http://www.sportpenzion.cz tel. 604222204 (místo konání) nebo www.hospudkanachalupe.cz tel. 731055506, 605770341 (cca 3 km)

    Pokud již vyrábíte sýry (i neoficiálně) přineste s sebou své výrobky, nejlépe z kategorie tvrdých a polotvrdých sýrů.
    Budeme rádi i za ty skutečně nepovedené, budou zdrojem poučení pro všechny účastníky a Vám můžeme pomoci odhalit příčinu problému a zabránit dalším podobným neúspěchům.

22.3.2017
  • Seminář: Jak správně značit potraviny?

    22.3.2017 @ 9:00 - 13:45
    Hotel Gustav Mahler, Křížová 112/4, 586 01 Jihlava, Česko

    Pořadatel: Regionální potravina, Potravinářská komora
    Bezplatný seminář
    Program:
    9.00 – 9.30 registrace
    9.30 – 10.30 zástupce Ministerstva zemědělství – legislativa, označování potravin, etikety
    10.30 – 11.00 zástupce Státního zemědělského intervenčního fondu – informace o soutěži a Metodice Regionální potravina
    11.00 – 11.15 přestávka
    11.15 – 12.00 zástupce Státní zemědělské a potravinářské inspekce – praktické informace o největších problémech s označováním výrobků + praktické příklady, mechanismus kontroly
    12.00 – 12.45 zástupce Státní veterinární správy – praktické informace o největších problémech s označováním
    výrobků + praktické příklady, mechanismus kontroly
    12.45 – 13.00 diskuse a závěr semináře
    13.00 – 13.45 oběd

    Kontakt: svobodova@foodnet.cz

23.3.2017
  • Seminář: Jak správně značit potraviny?

    23.3.2017 @ 9:00 - 13:45
    Clarion Grandhotel Zlatý Lev, Gutenbergova 126/3, 460 01 Liberec, Česko

    Pořadatel: Regionální potravina, Potravinářská komora
    Bezplatný seminář
    Program:
    9.00 – 9.30 registrace
    9.30 – 10.30 zástupce Ministerstva zemědělství – legislativa, označování potravin, etikety
    10.30 – 11.00 zástupce Státního zemědělského intervenčního fondu – informace o soutěži a Metodice Regionální potravina
    11.00 – 11.15 přestávka
    11.15 – 12.00 zástupce Státní zemědělské a potravinářské inspekce – praktické informace o největších problémech s označováním výrobků + praktické příklady, mechanismus kontroly
    12.00 – 12.45 zástupce Státní veterinární správy – praktické informace o největších problémech s označováním
    výrobků + praktické příklady, mechanismus kontroly
    12.45 – 13.00 diskuse a závěr semináře
    13.00 – 13.45 oběd

    Kontakt: svobodova@foodnet.cz

24.3.2017
  • Festival Evolution: Biostyl 2017

    24.3.2017 @ 10:00 - 26.3.2017 19:00
    Výstaviště Holešovice, Czech Republic

    http://www.festivalevolution.cz/

25.3.2017
  • Festival Evolution: Biostyl 2017

    24.3.2017 @ 10:00 - 26.3.2017 19:00
    Výstaviště Holešovice, Czech Republic

    http://www.festivalevolution.cz/

26.3.2017
  • Festival Evolution: Biostyl 2017

    24.3.2017 @ 10:00 - 26.3.2017 19:00
    Výstaviště Holešovice, Czech Republic

    http://www.festivalevolution.cz/

29.3.2017
  • Seminář: Jak správně značit potraviny?

    29.3.2017 @ 9:00 - 13:45
    Hotel Budweis, Mlýnská 6, 370 01 České Budějovice, Česko

    Pořadatel: Regionální potravina, Potravinářská komora
    Bezplatný seminář
    Program:
    9.00 – 9.30 registrace
    9.30 – 10.30 zástupce Ministerstva zemědělství – legislativa, označování potravin, etikety
    10.30 – 11.00 zástupce Státního zemědělského intervenčního fondu – informace o soutěži a Metodice Regionální potravina
    11.00 – 11.15 přestávka
    11.15 – 12.00 zástupce Státní zemědělské a potravinářské inspekce – praktické informace o největších problémech s označováním výrobků + praktické příklady, mechanismus kontroly
    12.00 – 12.45 zástupce Státní veterinární správy – praktické informace o největších problémech s označováním
    výrobků + praktické příklady, mechanismus kontroly
    12.45 – 13.00 diskuse a závěr semináře
    13.00 – 13.45 oběd

    Kontakt: svobodova@foodnet.cz

30.3.2017
  • Seminář: Jak správně značit potraviny?

    30.3.2017 @ 9:00 - 13:45
    Hotel Euro, Jiráskova 2781, 530 02 Pardubice, Česko

    Pořadatel: Regionální potravina, Potravinářská komora
    Bezplatný seminář
    Program:
    9.00 – 9.30 registrace
    9.30 – 10.30 zástupce Ministerstva zemědělství – legislativa, označování potravin, etikety
    10.30 – 11.00 zástupce Státního zemědělského intervenčního fondu – informace o soutěži a Metodice Regionální potravina
    11.00 – 11.15 přestávka
    11.15 – 12.00 zástupce Státní zemědělské a potravinářské inspekce – praktické informace o největších problémech s označováním výrobků + praktické příklady, mechanismus kontroly
    12.00 – 12.45 zástupce Státní veterinární správy – praktické informace o největších problémech s označováním
    výrobků + praktické příklady, mechanismus kontroly
    12.45 – 13.00 diskuse a závěr semináře
    13.00 – 13.45 oběd

    Kontakt: svobodova@foodnet.cz

5.4.2017
  • Seminář: Jak správně značit potraviny?

    5.4.2017 @ 9:00 - 13:45
    Hotel Thermal, Ivana Petroviče Pavlova 2001/11, 360 01 Karlovy Vary, Česko

    Pořadatel: Regionální potravina, Potravinářská komora
    Bezplatný seminář
    Program:
    9.00 – 9.30 registrace
    9.30 – 10.30 zástupce Ministerstva zemědělství – legislativa, označování potravin, etikety
    10.30 – 11.00 zástupce Státního zemědělského intervenčního fondu – informace o soutěži a Metodice Regionální potravina
    11.00 – 11.15 přestávka
    11.15 – 12.00 zástupce Státní zemědělské a potravinářské inspekce – praktické informace o největších problémech s označováním výrobků + praktické příklady, mechanismus kontroly
    12.00 – 12.45 zástupce Státní veterinární správy – praktické informace o největších problémech s označováním
    výrobků + praktické příklady, mechanismus kontroly
    12.45 – 13.00 diskuse a závěr semináře
    13.00 – 13.45 oběd

    Kontakt: svobodova@foodnet.cz

6.4.2017
  • Seminář: Jak správně značit potraviny?

    6.4.2017 @ 9:00 - 13:45
    IBS HOTEL VLADIMIR, Ulice Masarykova 3128/36, Ústí nad Labem-centrum, 400 01 Ústí nad Labem-Ústí nad Labem-město, Česko

    Pořadatel: Regionální potravina, Potravinářská komora
    Bezplatný seminář
    Program:
    9.00 – 9.30 registrace
    9.30 – 10.30 zástupce Ministerstva zemědělství – legislativa, označování potravin, etikety
    10.30 – 11.00 zástupce Státního zemědělského intervenčního fondu – informace o soutěži a Metodice Regionální potravina
    11.00 – 11.15 přestávka
    11.15 – 12.00 zástupce Státní zemědělské a potravinářské inspekce – praktické informace o největších problémech s označováním výrobků + praktické příklady, mechanismus kontroly
    12.00 – 12.45 zástupce Státní veterinární správy – praktické informace o největších problémech s označováním
    výrobků + praktické příklady, mechanismus kontroly
    12.45 – 13.00 diskuse a závěr semináře
    13.00 – 13.45 oběd

    Kontakt: svobodova@foodnet.cz

12.4.2017
  • Seminář: Jak správně značit potraviny?

    12.4.2017 @ 9:00 - 13:45
    green gondola - Hotel Restaurace Wellness Gondola ****, Pallova 44/12, 301 00 Plzeň-Plzeň 3, Česko

    Pořadatel: Regionální potravina, Potravinářská komora
    Bezplatný seminář
    Program:
    9.00 – 9.30 registrace
    9.30 – 10.30 zástupce Ministerstva zemědělství – legislativa, označování potravin, etikety
    10.30 – 11.00 zástupce Státního zemědělského intervenčního fondu – informace o soutěži a Metodice Regionální potravina
    11.00 – 11.15 přestávka
    11.15 – 12.00 zástupce Státní zemědělské a potravinářské inspekce – praktické informace o největších problémech s označováním výrobků + praktické příklady, mechanismus kontroly
    12.00 – 12.45 zástupce Státní veterinární správy – praktické informace o největších problémech s označováním
    výrobků + praktické příklady, mechanismus kontroly
    12.45 – 13.00 diskuse a závěr semináře
    13.00 – 13.45 oběd

    Kontakt: svobodova@foodnet.cz

19.4.2017
  • Seminář: Jak správně značit potraviny?

    19.4.2017 @ 9:00 - 13:45
    Hotel Černigov, Riegrovo nám. 1494/4, 500 02 Hradec Králové, Česko

    Pořadatel: Regionální potravina, Potravinářská komora
    Bezplatný seminář
    Program:
    9.00 – 9.30 registrace
    9.30 – 10.30 zástupce Ministerstva zemědělství – legislativa, označování potravin, etikety
    10.30 – 11.00 zástupce Státního zemědělského intervenčního fondu – informace o soutěži a Metodice Regionální potravina
    11.00 – 11.15 přestávka
    11.15 – 12.00 zástupce Státní zemědělské a potravinářské inspekce – praktické informace o největších problémech s označováním výrobků + praktické příklady, mechanismus kontroly
    12.00 – 12.45 zástupce Státní veterinární správy – praktické informace o největších problémech s označováním
    výrobků + praktické příklady, mechanismus kontroly
    12.45 – 13.00 diskuse a závěr semináře
    13.00 – 13.45 oběd

    Kontakt: svobodova@foodnet.cz

20.4.2017
  • Seminář: Jak správně značit potraviny?

    20.4.2017 @ 9:00 - 13:45
    Orea Hotel Voroněž****, Křížkovského 458/47, 603 73 Brno, Česko

    Pořadatel: Regionální potravina, Potravinářská komora
    Bezplatný seminář
    Program:
    9.00 – 9.30 registrace
    9.30 – 10.30 zástupce Ministerstva zemědělství – legislativa, označování potravin, etikety
    10.30 – 11.00 zástupce Státního zemědělského intervenčního fondu – informace o soutěži a Metodice Regionální potravina
    11.00 – 11.15 přestávka
    11.15 – 12.00 zástupce Státní zemědělské a potravinářské inspekce – praktické informace o největších problémech s označováním výrobků + praktické příklady, mechanismus kontroly
    12.00 – 12.45 zástupce Státní veterinární správy – praktické informace o největších problémech s označováním
    výrobků + praktické příklady, mechanismus kontroly
    12.45 – 13.00 diskuse a závěr semináře
    13.00 – 13.45 oběd

    Kontakt: svobodova@foodnet.cz

26.4.2017
  • Seminář: Jak správně značit potraviny?

    26.4.2017 @ 9:00 - 13:45
    Hotel Olšanka, Táboritská 1000/23, 130 00 Praha 3, Česko

    Pořadatel: Regionální potravina, Potravinářská komora
    Bezplatný seminář
    Program:
    9.00 – 9.30 registrace
    9.30 – 10.30 zástupce Ministerstva zemědělství – legislativa, označování potravin, etikety
    10.30 – 11.00 zástupce Státního zemědělského intervenčního fondu – informace o soutěži a Metodice Regionální potravina
    11.00 – 11.15 přestávka
    11.15 – 12.00 zástupce Státní zemědělské a potravinářské inspekce – praktické informace o největších problémech s označováním výrobků + praktické příklady, mechanismus kontroly
    12.00 – 12.45 zástupce Státní veterinární správy – praktické informace o největších problémech s označováním
    výrobků + praktické příklady, mechanismus kontroly
    12.45 – 13.00 diskuse a závěr semináře
    13.00 – 13.45 oběd

    Kontakt: svobodova@foodnet.cz

20.5.2017
  • Den otevřených faremních vrat: Ekofarma Štastná koza

    20.5.2017
    Velké Albrechtice, 742 91 Velké Albrechtice, Česká republika

22.6.2017
  • Agri-Food Logistics Forum 2017

    22.6.2017 - 23.6.2017
    Uniwersytet Przyrodniczy, Wojska Polskiego, Poznań, Polsko

    Organizátor: Poznan University of Life Sciences
    Dear Colleague,
    On behalf of the Department of Management and Law, Faculty of Economics and Social Sciences of the Poznan University of Life Sciences in Poland, I have the honour to invite you to the 2nd International Forum on Agri - Food Logistics.
    The Scientific-Business Forum has been scheduled for June 22-23, 2017 in Poznan, Poland. The theme of the Forum is Logistics Facing Challenges of Food Security and Environmental Protection.

    The main topics:
    1. Food losses and waste in the agri-food sector
    2. Traceability in the food supply chains
    3. Sustainable food supply chains
    4. Engineering for food security
    5. Problems, challenges and trends in food supply chains

    It is assumed to consider the above proposed themes in different aspects (eg. legal issues, economic, technological, social, health, etc.). This interdisciplinary approach will allow for a holistic treatment of the Forum issues.

    The conference program includes plenary, thematic and poster sessions, and additional plenary session during the study visit to one of the leading companies of agri-food sector in Wielkopolska Region and in Poland.

    Detailed topics as well as other information can be found on the conference website www.agrifoodlogistics.eu

    Kontakt:
    Dr. Karol Wajszczuk - Chair of the Organizing Committee
    M.Sc. Alina Nowotarska - Secretary of the Conference 2nd International Forum on Agri - Food Logistics and the 3rd National Scientific Conference AGROLOGISTYKA

23.6.2017
  • Agri-Food Logistics Forum 2017

    22.6.2017 - 23.6.2017
    Uniwersytet Przyrodniczy, Wojska Polskiego, Poznań, Polsko

    Organizátor: Poznan University of Life Sciences
    Dear Colleague,
    On behalf of the Department of Management and Law, Faculty of Economics and Social Sciences of the Poznan University of Life Sciences in Poland, I have the honour to invite you to the 2nd International Forum on Agri - Food Logistics.
    The Scientific-Business Forum has been scheduled for June 22-23, 2017 in Poznan, Poland. The theme of the Forum is Logistics Facing Challenges of Food Security and Environmental Protection.

    The main topics:
    1. Food losses and waste in the agri-food sector
    2. Traceability in the food supply chains
    3. Sustainable food supply chains
    4. Engineering for food security
    5. Problems, challenges and trends in food supply chains

    It is assumed to consider the above proposed themes in different aspects (eg. legal issues, economic, technological, social, health, etc.). This interdisciplinary approach will allow for a holistic treatment of the Forum issues.

    The conference program includes plenary, thematic and poster sessions, and additional plenary session during the study visit to one of the leading companies of agri-food sector in Wielkopolska Region and in Poland.

    Detailed topics as well as other information can be found on the conference website www.agrifoodlogistics.eu

    Kontakt:
    Dr. Karol Wajszczuk - Chair of the Organizing Committee
    M.Sc. Alina Nowotarska - Secretary of the Conference 2nd International Forum on Agri - Food Logistics and the 3rd National Scientific Conference AGROLOGISTYKA