10.2.2017

Capra conzulting, z.s. ve spolupráci se Svazem faremních zpracovatelů pořádá ve dnech 18.3. a 19.3. 2017 seminář na téma

  • Vady sýrů, příčiny a řešení
  • Nová legislativa faremního zpracování mléka
  • Označování mléčných výrobků

Náplň semináře:

Sobota :                přednáška Ing. Kopáčka na téma Vady sýrů

Hodnocení donesených vzorků sýrů, ukázky vad

Posezení s degustací vín i vašich povedených sýrů

Neděle:                  přednáška Ing. Hrbka novinky v legislativě

Návštěva malé faremní mlékárny

Místo konání:  Sport Klub Hvozd , Hvozd u Prostějova

Hlavní lektor:  Ing. Jiří Kopáček, Csc.´s Posts, předseda ČMMS

Lektoři: Ing. Ivan Hrbek, Blanka Hrbková

Začátek: 18.3.2017  10,00 hod přednáškový sál Sportklubu

  • 10,00 hod tamtéž

Občerstvení a lehký oběd zajištěn, pro ubytované v neděli ráno i snídaně – 8,30

Cena dvoudenního kurzu:

2400,- Kč, členové Svazu faremních zpracovatelů 2200,- Kč, další účastník z téže farmy či rodiny sleva 100,- Kč

Přihlášky na email farma.hvozd@centrum.cz

Platba kurzovného předem na účet: 6250186001/5500 počet účastníků je omezen kapacitou zasedací místnosti Sportklubu, po vyčerpání kapacity bude příjem přihlášek ukončen.

Přihlášení a platba na místě bude možná jen v případě volných míst.

Ubytování si zajišťuje každý sám , s dostatečným předstihem zde:

http://www.sportpenzion.cz   tel. 604222204  (místo konání) nebo www.hospudkanachalupe.cz tel. 731055506, 605770341 (cca 3 km)

Pokud již vyrábíte sýry (i neoficiálně) přineste s sebou své výrobky, nejlépe z kategorie tvrdých a polotvrdých sýrů.

Pořadatelé budou rádi i za ty skutečně nepovedené, budou zdrojem poučení pro všechny účastníky a Vám můžeme pomoci odhalit příčinu problému a zabránit dalším podobným neúspěchům.

Přihláška Seminář Vady sýrů

Seminář Vady sýrů